ПОСПІШАЙ ПРОЧИТАТИ!

Відділ абонементу запрошує на знайомство з книжковими новинками від Українського інституту книги!

Основна мета книжки «Як виховати читача» — зацікавити дітей книгами, допомогти батькам налагодити контакт, урізноманітнити сімейне дозвілля і спонукати проводити час із користю.
 
Памела Пол — американська письменниця, що стала редакторкою The New York Times Book Review в 2011 році спеціалізується на оглядах дитячих видань. Її колега Марія Руссо довгий час займалася культурною журналістикою, а зараз пише відгуки на сотні дитячих книжок: від ілюстрованих видань до підліткових романів. Тож їхній особистий і професійний досвід став основою для написання книжки.
Лія Прайс – професорка Ратґерського університету. Викладає курси теорії роману, британської культури XVIII і XIX століть, гендерних студій та історії книжок. Редагує онлайн-журнал Public Books і пише критичні статті для New York Times Book Review, London Review of Books, Times Literary Supplement, Paris Review, Boston Globe. Авторка книжок про книжки, літературу і читання.

Книга Лії Прайс «Про що ми говоримо, коли говоримо про книжки: Історія і майбутнє читання» відповість на безліч питань. Що станеться з книжкою у добу онлайн-трансляцій, інтернету і соціальних мереж? Чи буде існувати друкована книжка? Як зміниться життя людини без книжок, чи зміниться? І яке майбутнє читання? Авторка видання аналізує різноманітні дослідження читання, звертається до історії книги. Ця книжка буде корисною видавцям, бібліотекарям, критикам, вчителям, книгарям та всім любителям читання.

Коментарі