ГОТОВІ ДО НОВИХ ПРИГОД?

Тоді поїхали.. Хоча ні, сьогодні у нас інше завдання – будемо майструвати човен і потім помандруємо!

Книжечка із серії про невтомного винахідника Мулле Мека, що вже стала класикою сучасної шведської літератури для дітей. Щоб ви розуміли, увесь транспорт Мулле Мек будував власноруч та іще й в екстремальних умовах. Під обкладинкою найпростіший і в той же час змістовний майстер-клас від Мулле Мека щодо кораблебудування, а також історії про винахідливість та незламність духу.

Автор книги Ґеорґ Юганссон — шведський журналіст і письменник. Почав писати для одного з журналів, щойно йому минуло 16 років. Згодом молодий журналіст певний час висвітлював перегони «Формули-1», а у 33 роки очолив автомобільний журнал «Teknikens Värld», один із найбільших у Швеції.

У свій час прославився саме завдяки серії дитячих книжок про майстра на всі руки Мулле Мека. Ґеорґ Юганссон і незмінний ілюстратор оповідань про кмітливого Мулле Мека Єнс Альбум працювали разом 25 років, видавши за цей період понад півтора десятка книжок, які швидко здобули прихильність дитячої читацької аудиторії.

Ви думаєте випробування закінчаться? Ні! Ми маємо ще два видання із цієї серії: «Мулле Мек будує літак» і «Мулле Мек зводить будинок».

Книжечки чекають на вас у абонементі для юнацтва (№302).
Захопливої вам подорожі в добрий світ дитинства!
#ВихідніЗкористю

Коментарі