Бухгалтерський облік у системі сучасного життя


Плаксієнко В. Я. Безпаперова бухгалтерія на підприємстві : навч. посіб. для здобувачів вищої освіти / В. Я. Плаксієнко, І. М. Назаренко, С. А. Гаркуша. – Київ : ЦУЛ, 2018. – 252 с.

Діяльність у сфері бухгалтерського обліку має велике суспільне значення, безпосередньо впливає на формування й реалізацію економічної політики держави, розвитку економіки, управління суб’єктами господарювання.

Сучасний етап розвитку суспільства характеризується інформаційністю та технічною модернізацією. Тому особливої актуальності набуває питання організації безпаперового бухгалтерського обліку як важливої складової системи управління підприємством.

Для підвищення своєї професійної майстерності працівникам сфери бухгалтерського обліку стане в нагоді посібник «Безпаперова бухгалтерія на підприємстві», який знаходиться у відділі документів із економічних і технічних наук.

У книзі на цифровому матеріалі широко висвітлена технологія обробки інформації на всіх її основних етапах, починаючи з електронного документообігу і завершуючи звітним зведенням, зберіганням та захистом облікової інформації.

Щорічно 16 липня в Україні святкують професійне свято – День бухгалтера. Тож ми щиро вітаємо бухгалтерських працівників з професійним святом і ласкаво запрошуємо до відділу ознайомитися з запропонованою книгою та іншими виданнями з питань розвитку інформаційних систем бухгалтерського обліку на підприємствах, в організаціях, установах нашої країни.

Коментарі