Маленькі хитрощі рибальської справи

Рибалка – одна з найстаріших, затребуваних і шанованих професій у світі. День рибалки відзначається щорічно у другу неділю липня. Його святкують не тільки професіонали у сфері рибного лову, а й любителі посидіти з вудкою біля річки.

Це захоплення немає обмежень по статі і віку та часто об’єднує цілі сім’ї. Рибалки – особливе своєрідне братство, що складається з людей різних занять, різного соціального статусу. Об’єднує їх не лише азарт, а й можливість зануритися в роздуми, і просто гордість, яку може подарувати рибалці його вдалий улов.

Байдуже, досвідчений ви рибалка, чи тільки початківець, неодмінно виникають запитання, пов’язані з тим чи іншим видом риби: де, чим, коли та яким чином її ловити.

Настільною книгою сучасного рибалки може стати повний довідник Джо Сермелі «Рибальство», який отримано завдяки @Українськийінституткниги. Це 318 порад з тактики та прийомів ефективної риболовлі. Як стверджує автор цього видання: «Найпевніша зброя рибалки – не вудка, приманка чи мушка, а розуміння, як і коли та де найефективніше їх використовувати».


 

Коментарі