Братам Капрановим – 55!


Брати Капранови — письменники, публіцисти, видавці, громадські діячі, блогери, засновники видавництва "Зелений пес" та літературного онлайн-альманаху "Гоголівська академія", які всіляко підтримують та просувають все українське. Письменники розпочали свою діяльність у роки, як самі вони говорять, «книжкового голодомору», а тому знайшли чудову книжкову нішу для реалізації своїх ідей. Кожна їхня нова книга стає літературною подією. В оповіданнях, повістях та романах найвідоміших близнюків України оживають невідомі сторінки історії України, а містичні персонажі видаються цілком справжніми та реальними. Найпопулярніші видання письменників – «Кобзар 2000», «Паперові солдати», «Мальована історія Незалежності України», «Майдан. Таємні файли», «Забудь-річка» та ін. Вони пишуть книги, які хочеться читати та пізнавати щось нове. І не важливо, чи це буде історико-популярне дослідження, чи містика або детектив. Зараз брати Капранови популяризують українську культурну спадщину та розвінчують історичні міфи на YouTube каналі «ім. Т.Г. Шевченка», активно пропагують українську культуру, історію та літературу, продовжують літературну діяльність.

З початку російського вторгнення в Україну, письменники брати Капранови, як справжні патріоти, захищають її зі зброєю в руках, показують всьому світові, як треба боротися за свободу і рідну землю.

Друзі, якщо ви хочете насолодитись чудовими творами братів Капранових, завітайте до Читального залу для юнацтва Сумської ОУНБ та виберіть для себе книгу для душі.

#про_Україну_українців

Коментарі