Нові надходження від Українського інституту книги


Фонд бібліотеки продовжує поповнюватися виданнями відповідно до Програми поповнення фондів публічних бібліотек від Українського інституту книги. Нещодавно відділ документів з економічних і технічних наук отримав нові надходження:

Фоменко Ю. Комп’ютери та безпека. – Київ : Саміт-Книга, 2021. – 76 с.

Оскільки комп’ютери повністю охоплюють майже усі сфери нашого життя, поняття інформаційної безпеки набуває неабиякої актуальності. У сучасному світі технологій користувачам необхідно знати про основні загрози інформаційній безпеці та методи захисту від них.

Джеффрі Клюгер Апполон-8. Історія першого польоту до Місяця. – Київ : Книголав, 2019. – 432 с.
«Аполлон-8. Історія першого польоту до Місяця» американського журналіста і письменника Джеффрі Клюґера – захоплива історія про екіпаж «Аполлона-8», яка розпочиналась досить ризиковано, але стала початком нової ери в освоєнні космічного простору.

Плесконос А. Національна кулінарна спадщина України / А. Плесконос, Н. Писаренко, Л. Артюх. – К. : ТОВ «Балтія-Друк», 2021. – 152 с.

Побутові традиції нашого народу – це невід'ємна частина української історії. Видання є результатом багаторічної копіткої роботи авторів-дослідників українських культурних традицій, які займалися науковими пошуками їх витоків в безперервному процесі формування культурного коду нації і виявленням його унікальних рис в аспекті загальноєвропейської культури. Автори звернулися за консультаціями до відомого етнографа, фахівця Інституту народознавства Національної академії наук України Лідії Артюх.

Ласкаво просимо до бібліотеки на ознайомлення!


 

Коментарі