Книжковий вернісаж «Креатив! Позитив! Натхнення!»

З метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів, щороку, 12 серпня ми будемо відзначати Міжнародний день молоді. Молодість – це не просто певний період у житті людини, а ще й особливий стан душі. Всі важливі та найяскравіші моменти свого життя ми здебільшого переживаємо саме в молодості. Чого тільки варті студентські роки! Молодь спонукає суспільство бути більш прогресивним, сучасним, але не забувати про веселощі. Запорукою успішної держави є, звичайно, молодь. Люди, у яких щохвилини виникають нові ідеї з покращення якості життя у всіх сферах, люди, що готові боротися до кінця за свою ідею. Тому до молодіжних проєктів завжди ставляться з інтересом та повагою. Адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень.

Міжнародний день молоді – свято натхнення, енергії й запалу, самоствердження та романтики, пізнання та реалізації найсміливіших задумів молодих людей в усьому світі! Свято має на меті нагадати про роль молодих людей у розвитку та розбудові світу, а також у вирішенні різних повсякденних завдань, привернути увагу до актуальних проблем молодих людей. Йдеться про освіту та працевлаштування, розширення кола можливостей, створення сім’ї, проблеми молодих батьків та інші.

Завітайте до Читального залу для юнацтва Сумської ОУНБ та перегляньте цікаву літературу про діяльність молоді в сучасному суспільстві.

 

Коментарі