Вихідні з користю. Ротраут Сузанне Бернер "Карлхен. Пригоди цілий рік"

Новий вихідний – нова книжкова рекомендація. На цей раз книга «Карлхен. Пригоди цілий рік», автором якої є Ротраут Сузанне Бернер.

Ця книжка поєднує дитячі історії-казки про зайчика Карлхена та його численної заячої сім'ї, а також практичні поради та рекомендації щодо організації захоплюючого проведення часу з родиною та покращення дитячого дозвілля.

Книга складається з чотирьох тематичних розділів про пори року. У кожному розділі представлені історії про Карлхена, які описують, що робить зайчик та його родичі вдома, на городі та на вулиці у різні пори року, що їдять, як готують страви, які свята відзначають та як до них готуються.

Прочитавши ці історії, дитина побачить, як можна вчитися та розважатися за різної погоди, одному і з друзями, вдома та на вулиці. Крім того, в книжці є тексти пісень та віршів до свят, теж актуальні для малюків, а також рецепти приготування різноманітних смачних страв (малюкам подобається щось повторювати за казковими героями). Таким чином, з цією книжкою дитина і навчиться чогось нового, і розширить свої знання про пори року та природу, загалом, і корисно проведе час.

Книга знаходиться у відділі абонементу для юнацтва (№302).


 

Коментарі