ЗАПРОШУЄМО ДО ОЗНАЙОМЛЕННЯ З НОВИНКАМИ!


Антибактеріальна терапія в стоматології : навчальний посібник. – Львів, 2023. – 296 с.
У навчальному посібнику представлена об’єктивна інформація з клініко-фармакологічних властивостей антибактеріальних засобів, побічної дії, показань та протипоказань, основних принципів призначення та дозування, комбінованого використання тощо. Відомості представлені послідовно, з висвітленням часу створення антибактеріальних препаратів та їхньої результативності у сучасній фармакотерапії.

Дентальна імплантологія: хірургічні та ортопедичні аспекти : навчальний посібник. – Львів, 2023. – 260 с.
Для написання посібника з протезування зубів за допомогою імплантатів автори використовували результати останніх наукових і експериментальних досліджень. У посібнику детально висвітлені такі питання: історія використання імплантатів у світі та в Україні, анатомія щелеп і скронево-нижньощелепного суглоба, властивості імплантаційних матеріалів, особливості конструкції дентальних імплантатів, показання і протипоказання до стоматологічної імплантації, сучасні хірургічні протоколи і способи протезування на імплантатах, а також поширені ускладнення з імплантацій ного лікування, їхня етіологія й методи профілактики. Книга всебічно висвітлює практичні аспекти внутрішньокісткової імплантації.


Профілактика стоматологічних захворювань : підручник для студентів стоматологічних факультетів вищої медичної освіти. – Львів, 2023. – 404 с.
В підручнику висвітлені анатомофізіологічні особливості будови щелепно-лицевої ділянки у дітей в різні вікові періоди, розвиток зубів, їх анатомія, гістологічна будова тканин зуба та роль факторів, які впливають на процеси їх формування. Детально представлені причини виникнення карієсу і захворювань тканин пародонта та шляхи їх усунення. Значна увага приділена предметам та засобам гігієни з можливістю їх використання в дитячому віці.


Профілактика стоматологічних захворювань : навчальний посібник. – Львів, 2023. – 368 с.
Цей посібник розрахований на підготовку студентів, лікарів-стоматологів-інтернів та лікарів-стоматологів до самостійного прийому стоматологічних хворих з профілактичною метою. У посібнику розглянуті питання значення профілактичного направлення, основних принципів і задач профілактики карієсу зубів. За даними ВООЗ карієс включений у число шести хвороб сучасності, профілактика яких є найбільш актуальний завданням сучасної стоматології і системи охорони здоров’я у цілому.

Представлені видання рекомендовані для лікарів-стоматологів, викладачів і студентів стоматологічних факультетів закладів вищої медичної освіти.

Запрошуємо до відділу для ознайомлення з новинками.

Коментарі