БІЗНЕС-КУЛЬТУРА ПІДПРИЄМНИЦТВА

(до Всесвітнього тижня підприємництва)


З 13 по 19 листопада 2023 року в Україні проходить Всесвітній тиждень підприємництва - кампанія з відзначення та розширення можливостей підприємців у 125 країнах світу.

В Україні Всесвітній тиждень підприємництва присвячений приватним підприємцям, які не зупинили свій бізнес у часи війни, а навіть нарощують ефективність господарювання та продовжують створювати нові компанії, вносять вагомий вклад у розвиток економіки та культури нашої країни.

Бізнес-культура підприємництва - це система правил та норм діяльності, звичаїв, традицій, інтересів, поведінки працівників приватного підприємства, стилю керівництва, а також рівень співпраці та перспективи розвитку підприємництва.

У запропонованих до вашої уваги виданнях користувачі знайдуть відповіді на питання щодо теоретичних основ підприємництва; формування знань з питань ділової етики та етикету, ділового спілкування; щодо формування навичок приймати нестандартні рішення для ефективного розвитку підприємства.

З виданнями даної тематики ви можете ознайомитись у відділі економічних, технічних та аграрних наук. Запрошуємо вас до зали № 304.





 

Коментарі