АНДРІЙ ПЕРМЯКОВ «ШЛЯХ СВІТЛА»

 


Автор книги «Шлях світла» Андрій Пермяков –свого часу працював в енергетичних компаніях, хоча за своїм складом людина творча . Його книга – це захоплююча подорож Україною від сходу до заходу.

Зі сторінок книги читачі дізнаються не тільки про енергетичні об’єкти країни, а і про історію України та шляхи становлення її енергетичної галузі . Автор нетрадиційно, з ліричною інтерпретацією розповідає про звичайні буденні речі - виникнення вугілля і про те, як воно віддає свою енергію сонця, накопичену за мільйони років; про археологічні пам’ятники - підземні скити православних ченців-самітників ХУІ-ХУІІІ ст., найвищий покинутий терикон у Лисичанську, Новоолександрівський курган; про місця, де проповідували православну віру святі рівноапостольні брати Кирило та Мефодій .

«Енергетика – галузь для міцних. Але навіть таким людям іноді потрібно відпочивати». Тому ця публікація - справжній путівник по туристичних об’єктах і курортах України, добре ілюстрований кольоровими світлинами.

Твір можна впевнено віднести до рідкісного видання, тому що багатьох визначних місць, про які написано в ньому, вже немає: вони зруйновані російським агресором вщент.

Книга буде цікавою знахідкою для допитливих читачів. Ви можете з нею познайомитись у відділі економічних, технічних та аграрних наук (зала 304).

Коментарі