Франція не так далеко, як здається!

Мрія відвідати Францію для багатьох так може і залишитися тільки мрією, якби не оте «але», котре іноді змінює наше життя кардинально. Щоб ці зміни відбулися, потрібно лише прийти в бібліотеку!

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека поповнилася новими книгами французьких авторів та ще й українською мовою!!! 100 класичних та сучасних творів та 100 книг літератури для дітей.

І це все завдячуючи проєкту, який розпочали Культурний відділ Посольства Франції в Україні у тісній співпраці з Міністерством культури та інформації України. Мета проєкту – поповнення фондів обласних бібліотек.
Дякуємо всім, особливо, співробітникам @Французький інститут в Україні / Institut français d'Ukraine, що в такий складний час, ми маємо змогу пізнати Францію, збагатити свої знання про її культуру, і навіть, відчути себе французом хоча б на мить.

Незабаром книги з’являться на полицях відділів бібліотеки, тому слідкуйте за новими надходженнями на блозі Сумської ОУНБ «Читати модно!» http://bookinsumy.blogspot.com/

У відео використана музика з сайту https://zvukipro.com/music/820-francuzskaja-fonovaja-muzyka-bez-slov.html

Коментарі