Будьмо у злагоді з природою

Всеукраїнська екологічна ліга (ВЕЛ) – громадська організація, що ставить собі за мету поліпшення екологічної ситуації в Україні, формування нового природоохоронного світогляду та підвищення рівня екологічної освіти і культури громадян. Ліга видає бібліотечку, до якої входять нормативно-правові документи, матеріали конференцій, методичні розробки для освітян, а також серію карт, присвячену різним екологічним проблемам. ВЕЛ видає всеукраїнський науково-популярний журнал «Екологічний вісник», реферативний журнал «Екологія». У 2006 р. побачило світ науково-довідкове видання «Екологічна енциклопедія».

Формування екологічного світогляду у громадськості, яким займається Всеукраїнська екологічна ліга разом з бібліотеками, надзвичайно важливе в умовах сьогодення. Фонд Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки постійно поповнюється літературою ВЕЛ, яка надсилає власні видання, книги партнерських організацій, інформаційні матеріали для проведення природоохоронної роботи з населенням і особливо молоддю.

Шановні користувачі, завітайте до обласної книгозбірні, знайомтесь із цими виданнями та підвищуйте рівень своєї екологічної культури. Про стан довкілля, свої екологічні права і обов’язки повинен знати кожен!

Коментарі