Вихідні з користю. Олена Тараріна "Бути собою"


Чого прагнуть батьки найбільше? Навчити дитину жити в цьому світі та бути щасливою: любити себе та цінувати життя, берегти та розвивати здоров’я, знайти улюблену справу, жити в достатку й бути вдячним, дружити та створювати міцні стосунки. Вам цікаво як просто навчити підлітка головному в житті? Тоді неодмінно прочитайте разом з ним книжку Олени Тараріної «Бути собою».

Книга «Бути собою» — це знання, які захищають. В ній в інтерактивній художній формі описуються проблеми підлітків. Поведінка з незнайомцями, образа на батьків, відсутність підтримки друзів, пихатість, конкуренція, легковажність, побудова відносин та багато інших. Кожна історія — це ґаджет з різними налаштуваннями, обираючи які є шанс змінити своє життя.

З такою книгою буде легко розказати дитині закони, правила, секрети цієї планети і її жителів. Пояснити, як бути щасливою людиною та віднайти в собі мудрість Всесвіту. Бо коли на повну потужність підключаєш усі десять ґаджетів у позитивному режимі, з’являється доступ до цієї мудрості!

Книга чекає на вас у абонементі для юнацтва (№302).


 

Коментарі