28 жовтня - День вигнання нацистських окупантів з України



Пам’ять… Вона живе, кличе, стукає в наші серця. І сьогодні подумки ми знов і знов линемо у минуле, невтомно гортаючи щораз героїчні сторінки буремних подій тієї жахливої війни.

78 років тому міста та села України були остаточно звільнені від нацистських загарбників. Найбільша цінність будь-якої держави – люди – отримали мирне небо над головою. І сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, завдяки кому це стало можливим.

Вже через сім десятиліть нинішні захисники України, відважні та сміливі бійці, які у боротьбі з агресором відстоюють віками відвойовану незалежну і соборну державу, стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для нас найвищим законом буття є і залишається захист рідної України, її свободи і незалежності.

Щиро дякуємо всім ветеранам, сучасним героям за самовідданість і любов до України. Бажаємо здоров'я, добробуту, тепла, затишку, мирного і світлого неба над головою! Ключові слова: День вигнання нацистських окупантів з України, Друга світова війна Сумська обласна універсальна наукова бібліотека, абонемент Сумської обласної бібліотеки

Коментарі