Світ на дотик!


Чи замислювалися ви як воно все відчувати лише на дотик, і тільки так, тому що іншої можливості не існує.

Міжнародний благодійний фонд #Здоров'я майбутнього подарував Сумській обласній універсальній бібліотеці 14 примірників видань дитячої літератури шрифтом Брайля.

Це книги з серії «Видатні українці. Люди, які творили історію» для якісного дозвілля батьків і дітей, та казково-фантастичні пригоди від улюбленого дитячого письменника Сашка Дерманського.

Зазирнути в чарівний світ Сходу, навіть зустрітися з самою Роксоланою, допоможе Олександр Шутко своєю книгою «Роксолана».

Історію життя видатного авіаконструктора Ігоря Сікорського, під керівництвом якого було розроблено 78 видів літальних апаратів, батька виробництва гелікоптерів, розповів Олег Промахов.

А для прихильників пригод пропонуємо книгу Сашка Дерманського «Чудове Чудовисько і Погане Поганисько». Пориньте в насичену подіями, веселу та казкову історію дружби чудовиська Чу та дівчинки Соні.

На сьогодні фонд бібліотеки налічує 87 примірників видань рельєфно-крапковим шрифтом Брайля. За більш детальною інформацією звертайтеся до електронного каталогу, пошук за ключовим словом «Брайль».

http://ounb.sumy.ua/cgi-bin/irbis32r/cgiirbis_32.exe?C21COM=F&I21DBN=SONB&P21DBN=SONB&S21FMT=&S21ALL=&Z21ID=


 

Коментарі