Промисловий маркетинг

 


Промисловий маркетинг відіграє велику роль в діяльності підприємств, дослідженні споживчих потреб, задоволенні попиту установ та організацій у сировині, матеріалах, комплектуючих, устаткуванні, послугах з метою отримання прибутку.

Військова агресія проти України суттєво змінила умови маркетингового середовища функціонування підприємств, розірвала налагоджені логістичні ланцюжки, створила нові виклики і ризики, які пов’язані з реорганізацією бізнесу.

В умовах воєнного стану вітчизняні підприємства стикнулися з масою різних проблем через зруйновані заводи, нехватку працівників, відсутність сировини, неможливість довезти товари до споживачів і багато іншого. Під час воєнного стану підприємці змушені швидко пристосовуватися до нових реалій.

            У відділі документів з економічних і технічних наук зосереджена література з питань виробничого маркетингу, інноваційного розвитку та маркетингової товарної політики підприємств, яка стане в нагоді фахівцям в сфері маркетингу, підприємцям та іншим фахівцям при вирішенні нагальних проблем реорганізації та розвитку бізнесу.

          Ласкаво запрошуємо до відділу!


Коментарі