НОВІ КНИГИ ДЛЯ БІБЛІОТЕК ОБЛАСТІ

Завдячуючи коштам, передбаченим у державному бюджеті для підтримки книговидавничої справи та популяризації української літератури у світі, наприкінці 2023 року Сумська обласна універсальна наукова бібліотека отримала від Український інститут книги 3810 примірників книг різноманітної тематики для бібліотек області.
 
Війна внесла корективи в життя українців і саме сьогодні книги про війну стають актуальними. Це – мозаїка історій про оборону Охтирки; це – хроніка окупації Ізюму; це – свідчення очевидців про трагічні події в Бучі; це – історії 28 людей, які стояли за Харків.

«Хто не знає своєї історії, той не вартий майбутнього», – говорить народна мудрість. Пізнати історію допоможуть книги про сподвижників Богдана Хмельницького, про таємниці останнього гетьмана, про 501 факт, який треба знати з історії України.

Дуже цікава добірка для дітей та підлітків – майже 55 найменувань книг: 25 історій про визнаних філософів, відомих мандрівників, художників та архітекторів, цікавий словник фразеологізмів, книга з доповненою реальністю про характери 20 тварин та ще багато захоплюючих книжкових подорожей.

Всі книги розподілені бібліотекам області, тому чекаємо колег в нашій бібліотеці.
Після певних етапів обробки, для читачів Сумської ОУНБ книги з’являться у відділах бібліотеки, тому слідкуйте за новими надходженнями на блозі Сумської ОУНБ «Читати модно!»

Коментарі