100 НОВИХ КНИГ ДЛЯ ДІТЕЙ

В 2023 році Культурний відділ Посольства Франції в Україні у тісній співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики України розпочали проєкт, мета якого – поповнення фондів обласних бібліотек.
 
В травні 2023 року Сумська обласна універсальна наукова бібліотека отримала по проєкту 200 книг французьких авторів українською мовою: 100 класичних та сучасних творів та 100 дитячих книг.

Завдячуючи проєкту та співробітникам Французький інститут в Україні / Institut français d'Ukraine, наша бібліотека знову отримала 100 примірників книг для дітей та підлітків.
Цього разу це сучасні книги не тільки французьких, а й українських авторів.
 
Майже всі читали дитячий бестселер «Тореадори з Васюківки» Всеволода Нестайка, та мало хто знає, що є нова авторська редакція да ще й з новими епізодами.
 
Наші маленькі користувачі – поціновувачі коміксів, їм буде чим зайнятися, тому що в нас продовження коміксів «Крута Адель» та «Еміль і Марго», та багато нових пригод в картинках.
Іноді життя нам готує пастки, які ми можемо уникнути, знаючи секрети історії та науки. Саме про це дві не просто енциклопедії, а вімельбухи «Пастки науки» та «Пастки історії» Паскаля Еделена.

Книжкових сюрпризів багато, тому слідкуйте за новими надходженнями на блозі Сумської ОУНБ «Читати модно!» 

Коментарі