РАДИМО ПОЧИТАТИ Ізабель Абеді «Шепіт»

 

Літо – чудова пора, щоб відпочити за черговою цікавою книгою. Особливе задоволення принесе літературний твір, де розв'язка зовсім неочікувана. Якщо вам до вподоби містика, трилери та загадки, обов’язково прочитайте роман письменниці Ізабель Абеді «Шепіт».

Це історія про страшну таємницю старого сільського будинку, з якою пов'язане усе село. Дівчинка Ноа разом із своєю родиною переїжджає жити до старого будинку. На перший погляд нічого особливого: старий будинок, який вже дуже довго пустує, старі меблі та кімнати, які потребують ремонту. Але в один з вечорів до Ноа та її друга Девіда виходить на зв'язок привид дівчини Елізи. Вона розповідає їм про своє вбивство на горищі цього дому. Молоді люди відчувають, що повинні розгадати цю страшну таємницю. Вони намагаються розговорити мешканців села про минуле будинку, але отримують лише мовчання. Хлопець з дівчиною готові піти на будь-який ризик, щоб дізнатися правду цієї історії.

Запрошуємо Вас поринути у світ письменниці Ізабель Абеді, книги якої знаходяться у відділі абонементу для юнацтва Сумської ОУНБ.

Коментарі