«Бібліотека для тебе: читай, навчайся, розвивайся»

 1 вересня – День знань – урочисте й особливе свято для кожної української родини. Для першокласників – це свято Першого дзвоника. В цьому році розпочинається він в умовах війни і проходить з низкою особливостей, пов’язаних з воєнним станом у країні.

В Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці для користувачів бібліотеки організовано тематичну виставку новинок сучасної української та зарубіжної літератури українською мовою.

Привертають увагу науково-популярні видання відділу краєзнавчої літератури з проєкту «Сумщина. Велика спадщина», навчальні посібники для майбутніх економістів, дизайнерів, програмістів, аграріїв та психологів, періодичні видання на допомогу вчителям та книги з мистецької України.

Відділ документів іноземними мовами представив серію тестів для визначення рівня володіння іноземними мовами.

Для школярів стане у пригоді серія видань «Наука в коміксах», яку презентує читальна зала для юнацтва.

Як дітей, так і батьків зацікавить серія «Читати – класно!», де автори пропонують цікаві історії, повчальні оповідки та шкільні курйози; серія «Щось цікаве. Домашні книги на кожен день» та ще безліч захоплюючих книг на всі смаки пропонує абонемент для юнацтва.

Вагому частку представлених на перегляді видань становлять книги, отримані по програмі поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги.

Ціла низка нових енциклопедій, довідників та науково популярних галузевих і художніх книг чекає на вас у залах найбільшої книгозбірні області.

Вітаємо з початком нового навчального року, бажаємо вдалого підйому сходинками знань та нових досягнень і перемог. Тримаємо інформаційний фронт.

Все буде Україна!










Коментарі