КНИГИ ТИЖНЯ Марина Гримич «Клавка», «Юра», «Лара»

Чудова трилогія про життя дівчини, яка працювала секретаркою Спілки письменників України в ті часи, коли відбувся сумнозвісний Пленум, відомий в історії розгромом української літератури. Всі чули про розгром творчості Юрія Яновського та Максима Рильського, та мало хто знає, що цим не обмежилось.

Наступна книга – це вже історія про сина тієї самої Клавки. Хлопця звати Юра, він студент-фізик, комсомольський ватажок, до речі, досить успішний. Згодом, хлопець вже перспективний науковець-початківець, але життя не просте і він потрапляє в непрості обставини. Перед молодим чоловіком постає вибір двох світів та чи готовий він морально…

У третій книзі Клавка продовжує вести сімейний корабель крізь часи Чорнобильської катастрофи. Ця історія, як не дивно, теж про перший серйозний вибір та робити його доведеться вже онучці Клавки та дочці Ори з кримською татаркою – Ларі. Дівчина обдарована, але розкривається дуже своєрідно. Лара повинна зорієнтуватися в пікантній ситуації «дежавю» навколо любовної інтриги, яка триває вже протягом трьох поколінь.

Всі три книги читачі нашої книгозбірні можуть взяти у відділі Абонемент Сумської Обласної Бібліотеки.

Коментарі