Нові надходження

Нещодавно фонд Сумської обласної наукової бібліотеки поповнився новими книжковими виданнями, отриманими в подарунок від організації PEN Ukraine.
Починаємо знайомити вас із цими новинками.

Гастінгс Р. Netflix і культура інновацій. - Х. : Віват, 2022. - 352 с.
 
Анотація до книги: 
До Netflix щороку хоче долучитися безліч фахівців, а вже сформована команда – лояльна, щаслива та ефективна. У Netflix немає чітких правил, проте кожен виконує завдання максимально якісно. Рід Гастінгс та Ерін Маєр проаналізували історію успіху цієї компанії й визначили, чому бізнесів багато, але інноваційними та прогресивними серед них стають одиниці.

Секрет Netflix – у людях: уся команда працює злагоджено тільки тоді, коли кожен її учасник почувається комфортно і знає, що він – важливий елемент системи, а не абстрактна робоча одиниця. У цій книжці ви знайдете поради, як створити компанію, у якій хочеться працювати та впроваджувати інновації. Крім того, ви дізнаєтеся про залаштунки роботи в найбільшому стримінговому сервісі, який досягнув неабияких успіхів завдяки унікальній корпоративній культурі.

Браун Д. Мистецтво бізнес-війни. Уроки минулих конфліктів для підприємців і лідерів. - К. : Лабораторія, 2021. - 320 с.
 
Анотація до книги: 
Війна в бізнесі може бути не менш жорстокою, ніж на полі бою – конкуренти запросто пускають в хід найпідступнішу зброю в боротьбі за прибуток та нових клієнтів. Сильніші компанії при цьому не зупиняються, допоки не знищать дрібних конкурентів, а найменша помилка може стати причиною краху всієї компанії.

Автор глибоко дослідив найвідоміші суперництва в історії бізнесу, щоб у цій книжці викласти правила ведення бою з конкурентами. У ній він розповідає, як сформувати тактику, яка поєднуватиме розум та інновації, правильну маркетинг-стратегію та натхненність команди, уміння йти на ризик та планувати кроки наперед.

Девід Браун дає поради компаніям, базуючись на засадничих правилах ведення війни від відомого китайського стратега та мислителя Сунь-дзи.

Видання знаходяться у відділі документів із економічних і технічних наук Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Ласкаво просимо на ознайомлення!


Коментарі