Український інститут книги. Нові надходження

Відділ документів з природничих і аграрних наук продовжує знайомити користувачів з новими надходженнями від Українського інституту книги.

Спостерігаючи за собаками, ви, мабуть, не раз задумувались над тим, наскільки ці тварини є розумними, як вони мислять, на що загалом здатні. Усі, хто обожнює собак, мають змогу разом із американською вченою-когнітивістом Александрою Горовіц підняти завісу над їхнім загадковим світом – дізнатися, що і як бачать наші чотирилапі друзі, як вони чують і що відчувають, що знають і розуміють. Александра Горовіц – професорка психології та когнітивістики. Вона викладає і керує лабораторією з дослідження когнітивних здібностей собак у Барнард-коледжі. Читачі будуть приємно здивовані, а часом і вражені отриманою інформацією із книги «Собакознавство». Авторка знайомить читача з результатами новітніх досліджень у галузі фізіології та психології тварин, які пояснюють неймовірні можливості та здібності собак, зокрема, здатність виявляти хвороби, навички зчитування думок і бажань своїх господарів, «багатофункціональність» собачого хвоста та багато іншого. І хоча «Собакознавство» не є довідником із виховання та дресирування, видання містить чимало корисної інформації і практичних порад, завдяки яким любителі собак зможуть краще розуміти поведінку та потреби своїх вихованців, швидше знаходити з ними контакт.

Горовіц А. Собакознавство. Що собаки знають, бачать і відчувають нюхом / Пер. з англ. Н. Лавської. – К. : Видавнича група КМ-БУКС, 2020. – 312 с. : іл. 

Чекаємо на вас у залі № 201


Коментарі