«Секрети YouTube»

Кеннел Ш., Тревіс Б. Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу / пер. з англ. А. Асташової. – Київ : Форс Україна, 2021. – 204 с.

YouTube – всесвітньо відома мережа відео контенту на будь-який смак. Вона змінила наш світ, адже з її допомогою ми переглядаємо відео, комунікуємо та продаємо, – відкривши новий підприємницький ландшафт для амбітних людей. Насправді на YouTube знаходиться величезна спільнота людей, що перетворюють свою творчість на кар’єру, збирають навколо себе натовпи підписників і творять життя на власних умовах.

Щорічно тисячі користувачів заробляють мільйони або й десятки мільйонів завдяки відео-контенту. І, володіючи необхідною інформацією, ви теж можете вийти на шлях до реального впливу й доходу.

У книзі «Секрети YouTube» експерти з онлайн-відео Шон Кеннел і Бенджі Тревіс спираються на десятирічний досвід, а також інтерв’ю з понад сотнею найуспішніших творців, щоб дати вам покроковий посібник з успіху на YouTube.

Ви дізнаєтесь про:
• сім основних складових прибуткового каналу
• нові стратегії та тактику отримання переглядів і підписників
• дсять способів заробити на YouTube тощо

Попри те, новачок ви чи професіонал, ця книга відкриє вам, як використовувати YouTube, щоб залучити підписників, створити прибутковий бізнес і значно вплинути на життя багатьох людей.

Книга знаходиться у відділі документів із економічних і технічних наук.


Коментарі