Література від Українського інституту книги

 

Фонд нашої бібліотеки продовжує поповнюватись виданнями відповідно до Програми поповнення фондів публічних бібліотек від Українського інституту книги. Відділ документів із економічних і технічних наук нещодавно отримав нові надходження, з якими ми вас хочемо познайомити.
Дьякова А., Касілова А. Діти та батьки в інтернеті: путівник для безпечної подорожі. – Харків : Юнісофт, 2021. – 256 с.
Як зробити час дитини в інтернеті безпечним? Коли реєструватися в соцмережах? Що таке кібербулінг? Як захиститися від злочинців у мережі?
На сторінках цієї книги ви знайдете розмови про різні ризики й можливості для дітей у сучасному онлайн-середовищі. Разом з авторами у книзі досліджують це питання відомі психологи, діляться досвідом успішні батьки. Книга буде цікавою для всієї родини і допоможе знайти відповіді на багато важливих питань.
Коляда І. Ігор Сікорський. – Харків : Фоліо, 2021. – 121 с.
Ігор Сікорський (1889–1972) – авіаконструктор і відчайдушний пілот власних літаків, «батько світового гвинтокрилобудування», вчений та філософ. Ця книжка містить відомості про походження Ігоря Сікорського, його батьків – родину Сікорських, яку добре знали в Києві, та розкриває феномен авіаконструктора зі світовим ім’ям. До видання також увійшли згадки про релігійно-філософську творчість цього великого трудівника.
Івченко Зоряна. Готуємо по-українськи. – Львів : Урбіно, 2021. – 160 с.
Готувати по-українськи не означає нині варити лише борщ та кашу. Сучасна українська кухня – це майстерне поєднання традицій із сучасними можливостями, відродження давніх рецептів та створення власних на базі тих продуктів, які дарує нам щедра українська земля. Книга відомої фуд-блогерки Зоряни Івченко, авторки понад двох десятків кулінарних книжок, призначається як для вправних куховарів, так і для початківців. У цій книзі знайдуться рецепти для кожного - геть усе, від закусок аж до десертів. Рецепти, кожен з яких авторка готувала власноруч, перевіряючи складники та пропорції, супроводжуються її ж фото в улюбленому рустикальному стилі.

Ласкаво просимо до бібліотеки на ознайомлення з виданнями!


 






Коментарі