КНИГИ-ЮВІЛЯРИ – 2018

Хоча сучасні технології, інтернет, гаджити та всілякі розваги і намагалися відтіснити книгу у свідомості молоді на другий план, але, як не дивно, читати зараз знову стає модно.
Звичайно, смаки і читацький бум в різні часи відрізнялися. Зараз, наприклад, у молоді користуються попитом такі автори, як Бернард Вербер, Пауло Коельо, Джордж Мартін, Джоан Ролінг, Вероніка Рот…
А ми хочемо згадати книги, які в 2018 році святкують свій ювілей.
Серед ювілейних шедеврів світової класики є кращі зразки літератури фантастичного та пригодницького жанрів, які за змістом не втратили своєї популярності і сьогодні.
Сюжет цих творів насичений атмосферою таємничості і загадковості, незвичайними подіями та несподіваними розв’язками. Читаючи ці книги, ви відчуєте дух минулих епох та пройдете шляхами головних героїв. Вам буде цікаво дізнатися, як вони, не схиляючись перед труднощами, діють в різних складних обставинах і будете радіти за тих, хто завжди йде вперед. А із описаних в фантастичних романах явищ, котрі вважаються наразі неможливими, ви зробите висновок про те, як фантастичні події переплітаються з реальністю нашого часу.
І це ви можете зробити прямо зараз, натиснувши посилання на електронну адресу для читання або взяти книгу у бібліотеці.

Коментарі