ПРАЦІВНИКИ КЛАВІАТУРИ І МИШІ

 

  

14 лютого у світі відзначають День комп'ютерника. Саме в цей день 70 років тому був створений перший комп’ютер і його можна назвати батьком усіх комп’ютерів.

Сьогодні комп'ютери є практично в кожному будинку та офісі. Цифрові технології потужно увійшли в нашу сучасну дійсність. І уявити собі життя без комп’ютера зараз просто неможливо.

Професія комп’ютерника дуже поширена в усьому світі. Ці спеціалісти обслуговують, ремонтують комп’ютери, займаються тестуванням, встановленням та налаштуванням комп'ютерних систем та програмного забезпечення. Крім програмістів і операторів, до цієї професії відносять всіх, чиї професійні обов’язки пов’язані з досконалим знанням комп’ютерної техніки і її застосуванням.

Вітаємо всіх професіоналів комп’ютерної справи! Бажаємо надійної роботи комп’ютерів, оригінальних ідей та їх ефективного втілення, відмінного настрою під мирним небом!

Чекаємо на вас в залі № 304 для ознайомлення з виданнями по програмуванню, користуванню та ремонту комп’ютерної техніки, цифрових технологіях тощо.

Коментарі