З ТУРБОТОЮ ПРО ВИРОЩЕНИЙ УРОЖАЙ


Осінь – пора напруженої праці. Зараз на городі необхідно зібрати пізні культури, винести післязбиральні рештки, внести добрива та перекопати ґрунт. Зібраному врожаю треба дати лад, – закласти на зберігання так, щоб навіть навесні ласувати свіжими овочами і фруктами.

Ознайомившись із переглядом літератури «З турботою про вирощений урожай», ви дізнаєтесь про своєчасні необхідні роботи на присадибній ділянці восени. Зі сторінок журналів «Дім, сад, город», «Огородник», «Овочівництво», «Сільський вісник», «Карантин і захист рослин» отримаєте інформацію про дорощування овочів у теплицях, парниках і кімнатах. Корисними для вас будуть поради: як підготувати вирощене для довгого зберігання взимку, правильно нетривало зберігати в міській квартирі і на балконі, запобігти шкідникам і хворобам плодоовочевої продукції під час зберігання.

Завітайте до відділу економічних, технічних та аграрних наук (зала №304), щоб поповнити свій багаж знань по городництву, підготовці сховищ та тривалому зимовому зберіганню вирощених овочів і фруктів.




 

Коментарі