Нові надходження за жовтень


Айзенк Г. Визначте свій IQ / Г. Айзенк ; пер. з англ. З. Лобач. – Київ : КМ-БУКС, 2018. – 208 с.
Примірники: всього: 4 – СВМ(1), АДЮ(1), АБ(1), ВОК(ЧЗ)(1)
Ця книга дасть змогу кожному, хто дотримуватиметься наведених у ній інструкцій, доволі точно оцінити свій IQ.
Вітмор Дж. Ефективний коучинг: принципи і практика : пер. з англ. / Дж. Вітмор ; пер. Н. Лавська. – 5-те вид. – Київ : КМ-БУКС, 2019. – 336 с.
Примірники: всього: 1 – ВОК(1)
Книгу вважають основоположною працею у сфері коучинга. Вона допоможе підвищити вашу ефективність і покращити навички спілкування на роботі, у спорті, у відносинах з близькими людьми.
Гандапас Р. Харизма лідера / Р. Гандапас. – 3-тє вид. – Дніпро : Моноліт, 2020. – 296 с.
Примірники: всього: 1 – АБ(1)
Автор ділиться результатами свого дослідження на прикладі видатних особистостей, показує, як звичайні на перший погляд люди перетворюються на проводирів і творять історію.
Гарфорд Т. Речі, що змінили світ : історія економіки в 50 винаходах / Т. Гарфорд ; пер. Р. Скакун. – 2-ге вид. – Київ : Наш формат, 2022. – 344 с.
Примірники: всього: 1 – АБ(1)
Автор пише, що винахід – це не лише історія про людські ідеї, а й про невидимі для ока процеси й складні системи, що нас оточують.
Джексон Т. Про що всі говорять? Фейкові новини / Т. Джексон, К. Гітаін. – Київ : КНИГОЛАВ, 2023. – 96 с.
Примірники: всього: 2 – СВМ(1), АДЮ(1)
Із книжки ти дізнаєшся, як новини еволюціонували від ієрогліфів до мемі, хто і навіщо створює фейки та чи може правда бути простою?
Звєрева Н. В. Зірка соцмереж: як стати крутим блогером / Н. В. Звєрева, С. Г. Іконникова. – Харків : Моноліт Бізз, 2022. – 152 с.
Примірники: всього: 1 - АДЮ(1)
Навчитися успішного блогінгу і талановитого ведення соцмереж допоможе цей веселий посібник. Тут наведено докладний розбір найуспішніших практик, а ще – ефективні технології і практичні поради з яскравими прикладами.
Леман К. Новий підліток до п’ятниці: сварки та суперечки в минулому! Слухняний і сумлінний підліток – за 5 днів / К. Леман. – Київ : Брайт Стар Паблішинг, 2017. – 336 с.
Примірники: всього: 1 – СВМ(1)
Автор розповідає, як батькам поводитися зі своїми дітьми-підлітками.
Майнер Дж. Діти екранів: як узяти найкорисніше і мінімізувати шкоду в цифрову епоху / Дж. Майнер. – Київ : Наш формат, 2021. – 272 с.
Примірники: всього: 1 – СВМ(1)
Авторка книги допомагає батькам глибше розуміти цифрові виклики і скеровувати дітей у конструктивному напрямку. Адже в технологій є і світлий бік: спілкування з однолітками, групи підтримки й корисні навички, які можна здобути завдяки онлайн-іграм.
Піз А. Мова рухів тіла : пер. з англ. / А. Піз, Б. Піз ; пер. Н. Лавська. - Розширене видання. – Київ : КМ-БУКС, 2023. – 416 с. – (Світовий бестселер).
Примірники: всього: 1 – АБ(1)
Експерти в галузі комунікації, дослідники мови рухів тіла й автори багатьох всесвітньовідомих бестселерів, навчать вас читати думки, а отже, передбачати наміри оточуючих по їхнім жестам, міміці та позам.
Про інновації / пер. Г. Ровенскіх. – Київ : КМ-БУКС, 2018. – 192 с. – (Harvard Business Review. 10 найкращих статей).
Примірники: всього: 1 – ВОК(1)
Зібрано найкращі статті про інновації, зокрема, як прискорити процес пошуку інноваційних рішень, як адаптувати ці рішення до різних ринків, як зібрати (а головне-не розвалити) інноваційну команду, які якості повинен мати справжній новатор.
Сірдешпанде Р. Кеш. Як заробляти, заощаджувати, витрачати, накопичувати, жертвувати / Р. Сірдешпанде. – Львів : Вид-во Старого Лева, 2023. – 160 с.
Примірники: всього: 1 – СВМ(1)
Про світ грошей. Що таке гроші, чому вони важливі, як їх витрачати та заробляти.
Творці державного престижу. – Київ : КМ-БУКС, 2022. – 568 с.
Примірники: всього: 1 – СВМ(1)
Книга присвячена величним історичним постатям, з якими насамперед асоціюється становлення державності та незалежності України.
Темплар Р. Правила кар’єри : керівні принципи персонального успіху : пер. з англ. / Р. Темплар ; пер. К. Козачук. – Київ : КМ-БУКС, 2022. – 296 с. – (Світовий бестселер).
Примірники: всього: 1 – АБ(1)
Викладено настанови, які надихнуть вас і змінять ваше життя.Яневський Д. Б. 
Проект «Україна»: архітектори, виконроби, робітники: Д-О /Д. Б. Яневський. – Харків : Фоліо, 2017. – 301 с.
Примірники: всього: 1 – СВМ(1)
Це перша спроба показати українському загалові велич та різноманітність реальних, живих творців просторів, у яких ми живемо.
Яневський Д. 10 розмов про історію України / Д. Яневський, О. Красовицький. – Харків : Фоліо, 2023. – 349 с. – (Великий науковий проект).
Примірники: всього: 1 – СВМ(1)
Висвітлено Історію нашої держави – багатонаціональної країни.





Коментарі