ТОМ ФЛЕТЧЕР «РІЗДВОЗАВР»

#тижденьчитання2023
#бутисвоїми


Том Флетчер – британський музикант, відомий як вокаліст, гітарист і засновник поп-рок гурту «McFly», а також композитор та письменник. Які ж книги написав Том Флетчер?

Першою його особистою книгою є «Різдвозавр». Це дивовижна та неймовірна дитяча, різдвяна історія. Хлопчик на ім‘я Вільям просить у Санти дивовижний подарунок та він навіть не може уявити, чим все це обернеться. Читаючи книгу, ви познайомитесь з фантастичним головним героєм – Різдвозавром. Також ви довідаєтесь, хто ж допомагає Санті, а хто намагається вкрасти північних оленів.

Але на цьому пригоди не завершуються, і прочитавши першу книгу можна приступати до другої. Тут події розвиваються дуже неочікувано, можна сказати навіть дивно. Хлопчик потрапляє в майбутнє і розуміє, що тут зовсім немає Різдва. Через головного нечемнюха – містера П. під загрозою опиняється існування Санти, ельфів та магічних оленів, але в це важко повірити. Вільяму та Різдвозавру доведеться змінити хід подій для того, щоб врятувати своїх друзів зі Снігового ранчо, зрозуміти, хто ж така Зимова відьма та пройти багато випробувань успішно.

На цьому історія Тома також не закінчиться. У третій книзі Різдвозавр має дуже важливу місію. Ви вже напевно знаєте, що у Санти є список чемних дітлахів, а також список нечемних. Так ось Різдвозавр має встигнути облетіти дітей з другого списку, щоб допомогти їм стати хорошими. Адже всі діти хочуть відчути магію Різдва, та отримати подарунок. А Санта вірить, що всі діти можуть отримати другий шанс.

У нашій бібліотеці ви можете взяти і почитати всі три книги про Різдвозавра, до речі, вони подаровані нашим юним читачем. Він з задоволенням прочитав їх і подарував у відділ Абонемент Юнацький, щоб і у інших діток була змога поринути у магію Різдвозавра.

Коментарі