ЕНЕРГЕТИКА. ДОВКІЛЛЯ. ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ

 

22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю року, коли робота енергетиків найбільш помітна. Україна завжди посідала значне місце в енергетичній галузі світу.

Особливого значення це свято набуло в умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну, коли критична інфраструктура нашої країни піддається масованим обстрілам. Колосальних руйнувань зазнають електромережі та підстанції. Українські енергетики докладають максимальних зусиль і, навіть ризикуючи життям, щодня відновлюють енергопостачання в оселі, лікарні, школи, на об’єкти господарської діяльності.

До Дня енергетика у відділі економічних, технічних та аграрних наук (зала № 304) розгорнутий перегляд літератури «Енергетика. Довкілля. Енергозбереження». Із представлених книг і періодичного видання «Енергетика та електрифікація» ви дізнаєтесь. про енергетичну систему України та нелегкі трудові будні працівників галузі.

Шановні енергетики! Вітаємо Вас із професійним святом! Щиро дякуємо вам за те, що ви мужньо тримаєте свій фронт та приносите світло і тепло в кожну оселю! Ми дякуємо вам за щоденні наполегливі зусилля по відновленню енергетичних об’єктів! Бажаємо міцного здоров’я, добра, щастя, успіхів, мирної праці, безаварійної роботи, невичерпних сил і наснаги! Своєю невтомною працею ви наближаєте перемогу.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Коментарі