Чудова новина! У нашій бібліотеці на вас очікує 661 нова, неймовірно цікава та захоплююча книга від Українського інституту книги!!!

 




Сумська ОУНБ отримала 661 нову книгу в рамках державної програми поповнення фондів публічних бібліотек від Українського інституту книги.

Нові книжки, видані у 2020 році, виключно українською мовою, об’єднані серіями «Знамениті українці», «Великий науковий проєкт», «Політичні портрети», «Українська міфологія», «Мистецтво мислити» та інші.

Ми ділимося цією радістю та представляємо нові видання.

Особливу увагу звертаємо на новинки українського та світового youngadult’у. Це – різножанрова трендова література, що відповідає інтересам молоді (фентезі, антиутопія, кіберпанк, сплаттерпанк, любовний роман, технотрилери).

Також серед надходжень – літературно-художні видання, бестселери українських і зарубіжних майстрів. Широко представлений жанр «нонфікшн». Серед новинок ви знайдете твори популярних молодіжних авторів.

У подарованій колекції представлені книги для дітей з особливими потребами, а також книги з психології, за шкільною програмою та з порадами для батьків і вчителів тощо.

Усі книги непересічні, цікаві, яскраво ілюстровані та варті того, щоб їх прочитав кожен.

Подаровані видання ви з легкістю знайдете за наліпкою червоного кольору «UKRAINIAN //|||BOOKINSTITUTE».

Завітайте до нашої бібліотеки та знайдіть для себе цікаві книги!







Коментарі