ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА – ШЛЯХ ДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ДОВКІЛЛЯ


У 21 столітті людство завдяки своїм знанням, технологічним можливостям стало великою силою, що здатна впливати на хід природних процесів на планеті. У нинішніх реаліях стало очевидним, що незважаючи на всі технологічні досягнення, ми повністю залежні від здорових і різноманітних екосистем для забезпечення себе водою, продуктами харчування, медикаментами, одягом, паливом, енергією.

Щороку 15 квітня у світі відзначається Міжнародний день екологічних знань. Він має на меті популяризацію екологічних знань, формування екологічної культури населення, виховання у дітей і дорослих екологічного мислення. Зараз приділяється велика увага питанням поводження з відходами, забрудненню атмосферного повітря, ґрунтів та водних ресурсів, охороні тваринного і рослинного світу.

До Міжнародного дня екологічних знань у @Відділ економічних, технічних та аграрних наук (зала № 304) розгорнутий перегляд літератури «Екологічна культура – шлях до збереження довкілля», ознайомившись з яким, ви дізнаєтесь більше про гармонійні взаємовідносини з Природою. Представлені книги та періодичні видання зацікавлять екологів та всіх небайдужих до екологічного стану нашої планети, закцентують увагу на відповідальності кожного громадянина за збереження довкілля.

Запрошуємо до перегляду.

Коментарі