«Дивовижна подорож Соні й Асі на Козацьку Січ»

Вже вихідні та настав час нових пригод! Є ідея, чому б нам не відправитися у далекі часи Козаччини на територію Запорозької Січі та заодно навчитися готувати смачні козацькі страви? Готові? Тоді гайда до пригод!

Майже всі запорозькі козаки на чолі з Іваном Сірком пішли до Бахчисараю на боротьбу з татарською навалою. А головні героїні Соня і Ася випадково почули розмову татар, в планах яких було захопити Січ. Треба негайно придумати, як попередити козаків, та як завадити наступу татар!

Чи вдасться Соні й Асі врятувати Січ від татар? Хто такі Гречка та Перевершко? Що має робити джура, щоб нагодувати козацьку братію галушками?

Стати свідками захоплюючих пригод та дізнатися відповіді на ці питання ви зможете, гортаючи сторінки нової пригодницько-фантастичної повісті «Дивовижна подорож Соні й Асі на Козацьку Січ» Петра Мельника.

Також ми маємо ще повісті із цієї кулінарної серії: «Дивовижна подорож Соні й Асі до Скандинавії» та «Дивовижна подорож Соні й Асі до Давнього Єгипту». Саме подорожуючи з Софійкою та її улюбленицею, кішкою Асею ви дізнаєтесь про кулінарні секрети народів світу та цікаві історичні події. І хоч ці пригоди і фантастичні, проте – засновані на реальних подіях та історичних фактах. Кулінарні рецепти та поради апробовані, а страви дегустовані!

Видання чекають на вас у абонементі для юнацтва (№302).
#ВихідніЗкористю


Коментарі